登陆

适者生存,修建相同也不破例

admin 2019-10-31 255人围观 ,发现0个评论

澳大利亚Balmain岩石住宅

Balmain Rock House / Benn & Penna Architects

来自建筑事务所的描述。Balmain岩石住宅项目是对19世纪60年代在悉尼中西部建造的沙岩小屋的改造和扩建。近期新扩建的部分被拆掉,旧屋子显现出来,形成了主要起居室。

Text description provided by the architects. Balmain Rock is an alterations & additions to an 1860’s bu适者生存,修建相同也不破例ilt sandstone cottage in Sydney’s inner-west. More recent lean-to additions are demolished to reveal the original cottage, transformed into the main living room.

建筑师在后面新建了一间由混凝土建造的房间,构成新厨房与用餐空间,卧室和浴室位于另一个房间里。从概念上讲,新的混凝土房子是根据旧平房规模和屋顶几何形状而设计。建筑师按照重量选择混凝土,它们的材质看起来就像岩石一样,很像原来的砂岩小屋。新房子和旧房子聚合在庭院里,将客厅和餐厅的活动区域联合起来。

A适者生存,修建相同也不破例 new concrete pavilion is built to the rear containing new kitchen/ dining space, as well as bedrooms, bathrooms and a void space. Conceptually the concrete pavilion is conceived as a shadow of the existing cottage in scale and hipped roof geometries. Concrete is selected for its weight and rock-like qualities, alluding to the existing sandstone cottage. T低血压怎么办he additions and the existing house 适者生存,修建相同也不破例meet at a courtyard where activities from the living room and dining room come together.

建筑里有很多的空间,当使用者在房子里漫步时,这些空间就会一一展现出来。光线通过天窗在餐厅投射下强烈而平静的光线,界定了房子的中心聚集空间。楼上的卧室分别在房间的两端。

The pavilion is a series of spaces that unfold as one meanders through the house. A sculpted skylight drops an intense but calm light into the dining room, defining the central gathering space in the house. Upstairs the bedrooms are nestled at either end of the pavilion, separated by the void.

从餐厅出来后,通过一小段楼梯可以通往后花园,这里有一片隐藏的绿地。花园隐藏在其他生活空间里,不仔细寻找很难发现。郁郁葱葱的花园结合了如废墟般的元素,构成适合冥想和放松的场所。

A small set of stairs from the dining room leads to the rear garden. A hidden oasis, the garden is deliberately concealed from other living spaces, only unveiled through discovery. The rear faade is a ruins-like element in a lush garden, framing outdoor spaces for contemplation and relaxing

建筑设计:Benn & Penna 建筑事务所

项目位置:澳大利亚

项目类型:扩建

首席建筑师:Andrew Benn

设计团队成员:Michelle Dunas, Sean Tran, Tany Tan

项目面积:130平方米

项目年份:2017年

照片摄影:Tom Ferguson

制造商:Brodware, Vectorworks, The Brick Pit

客户:Undisclosed

工程设计:PMI Engineers

景观设计:Selena Hannan Landsca适者生存,修建相同也不破例pe Design

Architects: Benn & Penna Architects

Location: Balmain, Australia

Category: Extension

Lead Architects: Andrew Benn

Design Team: Michelle Dunas, Sean Tran, Tany Tan

Area: 130.0 ㎡

Project Year: 2适者生存,修建相同也不破例017

Photographs: Tom Ferguson

Manufacturers: Brodware, Vectorworks, The Brick Pit

Clients: Undisclosed

Engineering: PMI Engineers

Landscape: Selena Hannan Landscape Design

由专筑网王沛儒,小R编译

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

请关注微信公众号
微信二维码
不容错过
Powered By Z-BlogPHP